Viatge a St.Martin Le-Beau

viernes , 30, junio 2017 Deixa un comentari

Tal com estava previst i anteriorment anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 al 27 vam viatjar un grup de persones de Cervelló a St.Martin Le-Beau per efectuar un homenatge al M.Hble Josep Tarradellas i Joan, consistent en la instalacion d’una placa commemorativa a la Square Cervelló del poble germà, amb motiu del 40 aniversari del retorn del president a Barcelona des de St.Martin Le-Beau.

Així mateix en aquest viatge es va efectuar l’intercanvi de joves del nostre poble amb els de St Martin Le-Beau, que van ser rebuts amb gran entusiasme a les cases particulars, corresponent a la devolució de la visita que en el seu dia van efectuar els joves francesos.

I finalment complint la tradició de la «paella dels catalans» membres del nostre Comitè d’Agermanament van cuinar la típica paella.

El nostre viatge, abans de la tornada, va finalitzar en «un dia a Paris»

Per veure les fotografies del viatge pressionar aquí

Feu-nos el vostre comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.