Archivo de octubre de 2017

Reunió preparatòria per confeccionar la programacion de l’els actes a realitzar els dies 28 al 30 d’octubre pels nostres amics de St.Martin Le Beau.

Dilluns 23, actes de cloenda a l’Església de Santa Maria de Cervelló, amb parlaments de les autoritats, concert amb l’Orquestra de Cambra Catalana (per veure un fragment del concert cliqueu aquí) i la inauguració de la nova il-luminació de l’Esglesia de Santa Maria.

Per veure les fotografies dels actes pressionar aquí

Per veure el reportatge de la cloenda emès per TV3 pressioneu aquí

Diumenge 22, Inauguració a la plaça de St.Martin Le Beau d’un nou monòlit commemoratiu del Agermanament. Música i vermut van amenitzar l’acte

Per veure les fotografies de l’acte pressionar aquí

Col·laboren en les fotografies la nostra Meritxell.

Diumenge 22, ruta cultural: “Els passos d’en Tarradellas per Cervelló”.
Escenificació en diversos llocs del poble on va estar el President Josep Tarradellas amb detall de les circumstàncies de les escenes triades.

Per veure les fotografies de la ruta pressionar aquí

Divendres 20, tertúlia cinefòrum de la pel-licula “Del pintallavis a la bala”.

Pel-lícula emesa per TV3 sobre la indústria de la guerra a Catalunya en el període de 1936-1939, sent conseller en Josep Tarradellas i Joan. Moderador en Carles Checa

Per veure les fotografies de l’acte pressionar aquí

 

Fragment de la pel-lícula de TV3 ” Del pintallavis a la bala”, èmes durant els actes del 40è aniversari del Retorn del President Josep Tarradellas

Dimecres 18, novament a la Sala Tarradellas del Centre Cívic la Ateneu, taula rodona amb el títol “El gran negociador”, referint-se al president Josep Tarradellas, amb els conferenciants Montserrat Català, Joan Esculies, Josep Miquel Sèrbia i Jose Luis Sanchis, actuant com a presentador i moderador en Carles Checa

Per veure les fotografies de l’acte pressionar aquí

Dimarts 17 d’octubre, segon esdeveniment de la setmana dedicada al 40è aniversari del retorn del president Josep Tarradellas, presentació a la Sala Tarradellas del Centre Civic l’Ateneu del llibre “Cervelló – Saint Martin Le-Beau”.

Vivències, sensacions i emocions explicades per diferents persones, que durant els 28 anys transcorreguts de l’Agermanament, han sentit en els viatges i estades a les cases de les famílies amfitriones, d’un costat i de l’altre dels pobles agermanats.

Per veure les fotografies de l’acte pressionar aquí

Ahir primer acte a Cervelló del 40è aniversari del retorn del President Josep Tarradellas.

Inauguració de la Sala Tarradellas i de l’exposicion “Tarradellas la legimitad d’una doble presidència (1977-1980) a la Sala Tarradellas del Centre Cívic de l’Ateneu.

Després d’unes breus paraules del Sr. Alcalde en l’acte inaugural, la Montserrat Català, comissaria dels actes de l’aniversari, va donar unes excel·lents explicacions amb relació als panells exposats.

Per veure les fotografies de l’acte pressionar aquí. Fotografies cedides per la Rosaura i la Meritxell, del nostre grup.

Entre les activitats de la setmana dedicada al President Tarradellas al nostre poble, amb motiu del 40è aniversari del seu retorn, el 17 d’Octubre, es farà la presentació del llibre sobre l’agermanament entre St.Martin Le Beau i Cervelló amb el vincle de Josep Tarradellas i les experiències viscudes en aquests 28 anys d’agermanament transcorreguts entre els dos pobles.

L’acte se celebrará a les 19,30h a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu

Dissabte 28 d’Octubre a l’Ateneu celebrarem el sopar de la OMELETTE, la truita gegant feta pels nostres amics de St Martin Le-Beau, desplaçats al nostre poble.

Us esperem !!!