Archivo de junio de 2017

Tal com estava previst i anteriorment anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 al 27 vam viatjar un grup de persones de Cervelló a St.Martin Le-Beau per efectuar un homenatge al M.Hble Josep Tarradellas i Joan, consistent en la instalacion d’una placa commemorativa a la Square Cervelló del poble germà, amb motiu del 40 aniversari del retorn del president a Barcelona des de St.Martin Le-Beau.

Així mateix en aquest viatge es va efectuar l’intercanvi de joves del nostre poble amb els de St Martin Le-Beau, que van ser rebuts amb gran entusiasme a les cases particulars, corresponent a la devolució de la visita que en el seu dia van efectuar els joves francesos.

I finalment complint la tradició de la “paella dels catalans” membres del nostre Comitè d’Agermanament van cuinar la típica paella.

El nostre viatge, abans de la tornada, va finalitzar en “un dia a Paris”

Per veure les fotografies del viatge pressionar aquí

El dia 10 es va celebrar, en homenatge de l’aniversari de la mort del President Tarradellas, una ofrena floral al monument de la Rambla.

La nostra Entitat va estar present.

En una de les sales de l’Ateneu es va celebrar dijous passat, dia 8 una reunió preparatòria del viatge que es durà a terme per un conjunt de cervellonins els propers dies del 23 al 27 de juny.

Donarem complertes notícies del viatge, un cop realitzat.

En els actes commemoratius del 40 aniversari del retorn del President Josep Tarradellas, dies enrere la biblioteca de Cervelló va realitzar una exposició.

La nostra Entitat a través d’Antonio Olivella va col·laborar.