Col·laboració d’un amic

Finalment hem actualitzat i completat el nostre arxiu fotogràfic.

Hem de donar les gràcies per la col·laboració al nostre amic de St.Martin Le-Beau, Mn.Françoise Lopez, que ens ha facilitat part de les fotografies de certs anys, que mancavan en el nostre arxiu.

Gràcies amic !!!!

 

Per veure les fotografies de l’arxiu pressionar aquí

Paella 2018 a St.Martin Le-Beau

Els dies 29 i 30 de juny i els 1 i 2 de juliol un grup de persones de Cervelló, entre ells els “mestres paellers” de cada any, van viatjar al nostre poble germà per a la tradicional Paella.

Com sempre la estància va ser acollidora i la paella un gran èxit de gust i de gent

Per veure les fotografies dels actes pressionar aquí

Viatge a St.Martin Le-Beau

Tal com estava previst i anteriorment anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 al 27 vam viatjar un grup de persones de Cervelló a St.Martin Le-Beau per efectuar un homenatge al M.Hble Josep Tarradellas i Joan, consistent en la instalacion d’una placa commemorativa a la Square Cervelló del poble germà, amb motiu del 40 aniversari del retorn del president a Barcelona des de St.Martin Le-Beau.

Així mateix en aquest viatge es va efectuar l’intercanvi de joves del nostre poble amb els de St Martin Le-Beau, que van ser rebuts amb gran entusiasme a les cases particulars, corresponent a la devolució de la visita que en el seu dia van efectuar els joves francesos.

I finalment complint la tradició de la “paella dels catalans” membres del nostre Comitè d’Agermanament van cuinar la típica paella.

El nostre viatge, abans de la tornada, va finalitzar en “un dia a Paris”

Per veure les fotografies del viatge pressionar aquí

Intercanvi dels joves de Cervelló

Durant la segona quinzena del mes de juny s’ha realitzat una visita dels nostres joves estudiants de l’institut de Cervelló al nostre poble germà de St.Martin Le-Beau.

El motiu d’aquesta visita ha estat la devolució a la visita que van efectuar els joves francesos el passat mes d’abril. Gràcies a aquest intercanvi, les activitats lúdiques i culturals que es realitzen engrandeixen les seves experiències i fortifiquen els llaços d’amistat de l’Agermanament.

Van coincidir amb el grup de “cuiners” que com cada any per aquestes dates es desplacen a St. Martin Le-Beau per a la confecció de la tradicional “paella”. Tots junts van celebrar l’esdeveniment.

El nostre agraïment especial a la Meritxell “reportera gràfica incansable” que ens ha facilitat les fotografies via WhatsApp.

Per veure les fotografies Premeu aquí.

” Omelette ” a St.Martin Le-Beau

El dia 1 de maig es va celebrar a St.Martin Le-Beau la festa de la “Omelette”. A ella van acudir membres del comitè d’Agermanament acompanyats de diverses famílies de l’institut, que recentment havien intercanviat experiències i amistat, juntament amb l’alcalde i diversos membres de l’Ajuntament del nostre poble.

Van ser complimentats amb diferents visites i actes, tots ells del grat del grup representatiu de Cervelló.

El nostre agraïment a totes les persones que ens han facilitat les fotografies dels actes esdevinguts al poble germà.

Per veure les fotografies Premeu aquí.

Incendi a St. Martin Le-Beau


Fotografies del diari La Nouvelle République

 

Estem profundament entristits per l’incendi pavorós que ha produït la destrucció de l’església de St.Martin Le-Beau.

Davant d’aquest desastre volem solidaritzar-nos amb el nostre poble germà.

 

Nous sommes profondément attristés par le terrible incendie qui a causé la destruction de l’église de Saint-Martin Le-Beau.

Compte tenu de cette catastrophe, nous montrons notre solidarité avec nos peuple frère.