20è ANIVERSARI DE L’AGERMANAMENT per anònim

Amb motiu del 20è aniversari de l’agermanament entre Cervelló i Sant Martin Le-Beau els dies 1, 2 i 3 de maig 2009, s’han celebrat en la nostra població, diferents actes organitzats per l’Associació d’Agermanament de Cervelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diferents entitats locals.

El programa d’actes celebrats per a rebre a la delegació d’amics francesos, va ser el següent:

DIVENDRES, dia 1 a les 10 h. benvinguda pels membres de l’Associació d’Agermanament de Cervelló i de membres del Consistori, als amics de Sant Martin Le-Beau, davant de l’Ajuntament, seguit d’un refrigeri en la sala de plens municipal. Tot seguit, trasllat dels visitants als domicilis particulars de les famílies amfitriones a Cervelló, on van descansar del viatge i van prendre el menjar de migdia.
17:30 h. Per la tarde visita de l’Església Parroquial de Santa Maria i de la Biblioteca Municipal. Finalitzades les visites, trasllat de famílies i convidats a l’Ateneu, per a tots junts celebrar un sopar amenitzat amb música, tot això organitzat per l’Associació d’Agermanament de Cervelló.

DISSABTE, dia 2 a les 9 h. davant de l’Ajuntament, els visitants, acompanyats de membres de l’Associació, en autocar, es van traslladar a Barcelona on van fer una visita a diferents monuments. Van regressar directament al restaurant L’Escut, on es va celebrar el menjar del migdia juntament els convidats i els seus amfitrions.

17:30 h. per la tarde a la Rambla Josep Tarradellas, diferents actuacions, a càrrec de diverses entitats del poble, Gegants de Cervelló, Bastoners, show del Casal del Casal d’Avis compost per cançó catalana i espanyola, ball de sardanes i flamenc… Va seguir l’actuació de la Coral Diana i va finalitzar amb un espectacle de focs, a càrrec de la colla de diables “Encaputxats Diabòlics” de Cervelló.

21:00 h. Sopar de Gala, a l’Ateneu, organitzat per l’Ajuntament de Cervelló en honor dels nostres amics francesos.

DIUMENGE dia 3 a les 13 h. a l’Ateneu, celebració d’un dinar d’agermanament, amb una fideuà popular, al final de la qual, els amics francesos es van acomiadar per tornar a Sant Martín Le-Beau.

FELIÇ VIATGE DE TORNADA !!!.